Windsock Beach Resort Bonaire

Appartement  1, 5 & 7, de mooist gelegen appartementen van het resort

Welkom bij de Windsock Top appartementen 1, 5 en 7

Windsock Beach Resort is een kleinschalig resort met een heerlijk zwembad en een eigen strand met een gezellige bar en restaurant.

Appartement 5 is zeer gunstig gelegen op de bovenverdieping. Door de ligging op de hoek is er een prachtig uitzicht over de Caribische zee en klein Bonaire. Er waait altijd een verkoelende wind door het appartement en over het ruime terras.

Appartement 1 is een hoek appartement op de benedenverdieping. Het heeft een ruime porch met veel schaduw en ligt gunstig op de wind. Er is uitzicht op de fraaie tropische tuin.

Appartement #7 is een tussen appartement op de bovenverdieping.  Dit appartement is door de nieuwe eigenaar geheel gemoderniseerd met nieuw meubilair en een nieuwe badkamer. Door het open middendeel en de schuifwanden waait er altijd een koele bries door het appartement. Vanaf het terras heb je deels uitzicht over de Caribische zee.

Alle appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers met airco en een eigen badkamer en zijn geschikt voor 2 tot 4 personen.

De appartementen zijn recent geheel gerenoveerd met een nieuwe keuken, badkamer en meubilair. Daardoor zijn ze weer geheel up to date met een moderne uitstraling.

De appartementen worden beheerd door de eigenaren van #5, Diny en Evert.

Windsock Management
Evert Schuurs en Diny van der Drift
E.E.G. Boulevard 3
Bonaire C.N.
Tel: +599 7173701
Cell: +599 795 3791
email: windsockbonaire@gmail.com